2009. augusztus 7.

BLOGmustra 2009. augusztus 7.

Nincsenek megjegyzések :

Tisztelt blogolvasó barátaim. Úgy néz ki, hogy kezdik felfedezni a blogomat a netezők. Folyamatosan érkeznek új olvasók, de vannak - és ez a legfigyelemreméltóbb – olyanok is, akik vissza-vissza járnak.

Ez a mustra néha-néha meg fog jelenni és közli mely beírások arattak sikert és melyek kevésbé. Nem hasraütés szerűen történik az elemzés, hanem a statisztika tényei alapján, melyet már majdnem minden - blogot, vagy honlapot - üzemeltető alkalmaz.

Eddig természetesen a „Mocorognak az egyesületek Kecskeméten” és annak II. része vitte el a pálmát. Nyilván valóan mindenkinél másképp csapódik le a történet, és ebből kifolyólag másként is reagálja le.

A politikai uborkaszezon ellenére kisebb, de látogatott volt a „Dől a mínusz az önkormányzatokhoz” című írás is. Azért érdekes ez a történet, mert mostanában buknak ki csontváz szerűen azok a több tízmilliós végkielégítések, melyek jó időre feledtetik a válságot a tulajdonosaival. Az ügyesebbje pedig egy ilyen „apanázs” megszerzése után oda lép, ahol újabb hasonló, vagy tán nagyobb pénzecske üti végkielégítés formájában a markát.

Sokan nézték meg – gondolom kíváncsiak a Műkertváros helyzetére, - az „5 millió forint körüli fejlesztés a kertvárosi iskolában” című írást, és annak II. részét. Mint írtam az iskola és a mellette lévő óvoda évekig kimaradt a fejlesztésekből. Így van mit behozni.

A régebbi írások is felszínre kerültek, főleg a napirendelőttim aratott sikert.

Érdekes adat, hogy Erdélyből is olvasták blogomat. Ez leginkább "Egy díszpolgári cím margójára" írásnál mutatkozott, mivel egy marosvásárhelyi történetből kerekedett.

A játékokat is nézik, de kevesen írnak be. Lehet, hogy nehéz, mert ez a perspektíva nem megszokott, de ennek ez az érdekessége.

A fórumokra még kevesen írnak. A blog látogatottsága messze meghaladja a beírók számát. Így a fórumon megjelenők nem tükrözik a valós látogatottságot.

Jó blogolást!

BLOGmustra - Kecskemét - Bogdándy (Bogdándi)