2009. október 10.

Ott voltunk a tüntetésen

2 megjegyzés :
Ott voltunk, mert kötelességünk volt ott lenni. Azért is, mert a 2006-os lamperti ígéret (tudjuk a dolgunkat) mára valósággá válva, kivéreztetett önkormányzatok sokaságát akasztotta a választópolgárok nyakába. A lamperti ideológia nem valamiért, hanem valami ellen történő hatalomgyakorlás. Az emberek ellen, az oktatás ellen, az egészségügy ellen, a gyermekvédelem ellen, az önkormányzatokon keresztül.
Az ördögi terv melyet a bajnai kabinet még erősebb fokozatra kapcsolva valósít meg, semmi mást nem szolgál csak az önkormányzatok tönkretételét. Nincs építő eleme, segítő szándéka. Egyetlen eleme van, a gazdasági válságot meglovagolva - saját kedvük szerint - önkényes és diktatórikus elemekkel a megtermelt javak felelőtlen újraelosztását.
Ott voltunk, mert kötelességünk volt ott lenni. (képek) Küzdeni még most csak szavakkal az emberekért. Harcolni azokért a jogokért melyeket mára a kormány egyszerűen átlépve semmibe vesz. Mert ugye a szocialista éra legfontosabb eleme a jogok megfosztása volt. Ez történik 2002 óta Magyarországon. Ezt az elemet veti be az emberek és az önkormányzatok ellen a szocialista-szabaddemokrata kormányzat, hogy az ördögi tervét megvalósítsa. Az ördögi terv pedig a pénzek lenyúlása. Félnek, hogy nem lesz elég pénzük, nem lesz hatalmuk a következő években. Mindentől félnek. És ez a félelem a pénzen alapszik, mert ők azt hiszik, hogy pénzzel mindent meg lehet oldani. Így aztán mindent el fognak követni, és mindenre képesek is lesznek, hogy a félelmük ne váljon valóvá. Ez a cél vezérli őket és nem a magyar gazdaság rendbetétele.
Ott voltunk, mert kötelességünk volt ott lenni.
A mostani költségvetése a kormánynak pedig nem más, mint az emberek és az önkormányzatok szakadék felé tolása. Ezt nem engedhetjük meg.
politika - tüntetés - önkormányzatok tüntetése - Bogdándy - Bogdándi