2010. április 16.

Megbukott Szanyi Tibor és az MSZP!

1 megjegyzés :

Nem volt elég 8 év hazudozás az MSZP-nek! Még mindig folytatják!

Szanyi Tibor pimasz akciója megbukott.

Ugyanis az MSZP-s honatya vizet prédikált, de bort ivott, a választások első fordulója előtti hajrában. Az ügy súlyosságát tekintve sokan úgy vélik, nem bor volt az, hanem tiszta szesz! Kifelé a plénum felé, mint egy ma született bárány hangsúlyozta, hogy mindenki menjen el szavazni, nehogy a máshol élők szavazatai döntsenek.

„Arra bíztatom a helyi közösségeket, hogy minél nagyobb számban menjenek el szavazni, mert így tudják biztosítani, hogy ne máshol élők szavazatai döntsenek az ő parlamenti képviseletükről" – mondta Szanyi Tibor.

Most azonban kiderült, hogy a ma született bárány kinézet álca, valójában ordító farkas az igazi jellem. Ugyanis az amúgy is bukásra ítélt MSZP képviselőjelöltje Szanyi Tibor, belső berkekben pedig pont a voksturizmusra buzdított.

Ennyire hülyének nézik a magyar választópolgárokat?

Íme:

Újabb "leleplező" hangfelvétel látott napvilágot. Ezúttal Szanyi Tibor kampánystábjának egy üléséről hallhatunk egy olyan rögzített anyagot, amelyben az MSZP-s politikus "voksturizmusra" bíztat.
"Mindenkit, akit csak ismerünk, nem csak szavazásra kell buzdítanunk … hanem azt kell mondani mindenkinek, hogy szóljon a testvérének, a rokonának, a barátainak, hogy még Budapesten belül is, hogyha teheti kérje át magát a XIII. kerületbe, feltéve, hogy MSZP szavazóról beszélünk. Annyit kell mondani, hogy aki teheti ne Zuglóban, ne Ferencvárosban, ne Karcagon, ne Zalaegerszegen, hanem a XIII. kerületben szavazzon, főleg ha megbízható ismerősről van szó. Tehát nem általában szólogatunk, hanem akiről feltételezzük, hogy van az ismeretségi körében szintén baloldali szavazó."

Szanyi Tibor és a kavarás amit ő maga tett!
Szanyi Tibor - MSZP - megint megbukott - újabb MSZP-s bukás - 2010 választás - Bogdándy - Bogdándi