2009. szeptember 26.

Két foruló után a tabella

Nincsenek megjegyzések :
Az NB/II-es tabella két mérkőzés után. A két győztes meccs hozta a tabella vezető helyét, de ez korántsem jelenti, hogy kolbászból van a kerítés. Gyorsan változhat a sorrend, ugyanis az a sejtés, hogy sok csapat erősített. Ez látszik a táblázatból is, mert eddig csak két csapat nem szerzett pontot.
Tudják ezt a lányok is és teljes erőbedobással készülnek a következő fordulóra. A Tápiószele elleni barátságos mérkőzés is ezt szolgálja.

A Martfű elleni következő bajnoki itthon lesz. Ez ad némi lelki erőt is ahhoz, hogy a következő fordulóban is itthon tartsuk a két pontot. Igaz a Martfű két vereség után mindent meg fog tenni a győzelemért, vagy legalábbis azért, hogy egy döntetlent elérjen. Az elmúlt idényben itthon 6 góllal voltunk jobbak, ami sejtet valamit, de elbizakodást nem szabad, hogy jelentsen.
KNKSE - női kézilabda - sport - Bogdándy -Bogdándi - tabella

Szerdán edzőmeccs

Nincsenek megjegyzések :
A lányok ezen a hétvégén pihennek. Nincs bajnoki mérkőzés. Ezért egy ezdőmeccset hozott össze a tréner. Igazi, kemény összecsapás lesz szerdán, mert az ellenfél a bajnoki cím elérését tűzte ki célul, amit semmi sem bizonyít jobban, mint az, hogy a déli csoportban megnyerték mindkét mérkőzésüket. A Tápiószele NB/II-es csapatáról van szó, melyhez ebben az idényben csatlakozott a kecskeméti lányoknak is ismerős Márki Éva.
Szerintem is jó húzás volt egy erős csapattal a derbi, mert legalább nem esnek ki a lányok abból a ritmusból, melyet az eddigi két mérkőzésen produkáltak.

Márki Évával telefonon tudtam beszélni:

„Nagyon örülök, hogy újra Kecskemétre látogathatok, igaz most egy másik egyesület játékosaként. A mi csapatunk is teljesen átalakult, így sok edzőmeccset játszunk, hogy minél hamarabb összeszokjanak a játékosok. Ezért is fogadtuk el a felkérést.”

KNKSE - Euro-Novex Tápiószele SE
Helyszín: Kecskemét, Lánchíd utcai sportcsarnok
Időpont: 2009. 09. 30. (szerda) 18:00 óra

női kézilabda - KNKSE - NB-II. női kézilabda - sport - Bogdándy - Bogdándi - Kecskemét

Családi nap az iskolában

Nincsenek megjegyzések :
Családi nap a biztonság jegyében

Időpont: 2009. okt. 3. (szombat) 9.00- 13.00 óráig

Helyszín: Corvina Óvoda és Általános Iskola Kertvárosi Általános Iskolája

Cím: Kecskemét, Mártírok útja 29. tel: 76-414-587

Belépő: 1 db gyümölcs, melyből saláta készül az ebédhez

A rendezvény végén lehetőség van bográcsból ebédet igényelni 150 Ft-ért. Az óvodákban az óvónőknél okt. 1-ig (csütörtök), ill. a Corvina Kertvárosi Ált. Isk. könyvtárában nyitva tartási időben a könyvtárosnál befizetéssel tudják ezt jelezni.

A jegy felmutatásával tudunk ebédet biztosítani! Jó idő esetén piknikezésre van lehetőség, ezért a családok pokrócot hozzanak magukkal.

Programok:

Zenés reggeli torna

Mini police felvonulás

Közlekedési bohóc

Járőrautó, rendőrmotor és tűzoltóautó megtekintése

Kutyás bemutató

Bűnmegelőzési sátor sok- sok játékkal, kiadványokkal

Bemutatkozik a bűnügyi technika

„Fut a Kertváros” – Családi futás (nevezési díj: 200 Ft, nevezni aznap lehet a helyszínen)

Kézműves foglalkozás, rajzverseny
Süteménysütő verseny: felnőttek által készített, gyümölcsös süteményeket várunk. Nevezni: 1 tányér sütivel lehet a rendezvény napján mellékelve a receptet is
Verseny a gyerekek számára: „Hulladékból” járművek készítése.
A felnőtteknek folyamatosan véradás, ingyenes szűrővizsgálatok (vérnyomás, cukormérés, BMI index, hallás)Versenyek értékelése, értékes nyeremények

Rossz idő esetén a program az épületben kerül megrendezésre.

Minden érdeklődőt, kicsit és nagyot sok szeretettel várunk családi napi rendezvényünkre

Családi nap - kertvárosi iskola - fut a kertváros - Kecskemét - Bogdándy - Bogdándi