2009. június 10.

KÖSZÖNET

Nincsenek megjegyzések :

Tisztelt műkertvárosi

és szolnoki-hegyben lakó polgárok!

A FIDESZ Magyar Polgári Szövetség és a KDNP nevében szeretném megköszönni mindannyiójuknak, hogy támogató szavazataikkal a 22 EU parlamenti mandátumból 14 helyen, a FIDESZ-KDNP képviselheti Magyarországot az Európai Parlamentben.

Ez az 56,4%-os eredmény, elsöprő győzelmet jelentett a polgári oldalnak.

Köszönöm, hogy bizalmat szavaztak nekünk. Ez megmutatta, hogy az összefogás és a józan ész, győzhet az értelmetlen kormánypolitika felett.

Szavazatukkal értésére adták a kormánynak, hogy ELÉG VOLT! Sajnos ki kell mondani, elég volt az évekig tartó gyurcsányi nagyotmondásból, és abból, hogy miközben a jelenlegi miniszterelnök és a jegybank elnöke külföldi offshore és onshore cégekbe menekíti ki vagyonát, - vélhetően az adó megkerülése érdekében - itthon mindenkitől türelmet és megértést kérnek, sőt, drasztikus megszorítást raknak a nyakunkba.

A győzelem európai szemmel is figyelemreméltó, hisz a FIDESZ-KDNP 56,4%-os győzelme összevetve a többi európai pártok százalékos voksaival, 20 év távlatában is a legjobb eredmény.

Köszönöm Önöknek a kitartó türelmet, a határtalan lelkesedést, és azt a sok-sok segítséget, amely nélkül nem jöhetett volna létre ez a nagyszabású összefogás. Köszönöm továbbá azt is, hogy e mellett a saját tapasztalatukra hagyatkozva döntöttek a szavazófülkékben, és nem vették figyelembe azt a kormánypropagandát, mely mindig a következő évre teszi az emberek sorsának jobbrafordulását. Tudjuk, és már Önök is tudják, - 7 év tapasztalata alapján - hogy ez sosem következett be.

Én arra szeretném kérni Önöket, kart karöltve menjünk együtt tovább, hogy az eddig elért eredményekkel, közösen tudjuk a jövőt építeni Magyarországon.

Bogdándy Ferenc

Műkertváros - Szolnokihegy önkormányzati képviselője

Kecskemét - Műkertváros - politika - közélet - Bogdándy ( Bogdándi )