2009. október 9.

Győzni kell

Nincsenek megjegyzések :

Nem szeretném elkiabálni, de szerintem meg lesz a negyedik győzelem is. Ezzel veretlenül állnánk továbbra is a tabella élén. Nem tudok ott lenni a meccsen így aztán csak telefonon értekezhetek. Bízom a lányokban, akik most Domaszék otthonába látogatnak.

Az eddig zsinórban kivívott három győzelem önbizalmat ad, de egyúttal egyre nagyobb felelősséget is. Az eddigi játékunk magabiztosságról tanúskodott, amihez nagyon kell az önbizalom az erősebb ellenfelek ellen. De kellhet az idegenbeli játékhoz is, hisz az mindig nehezebb, mint a hazai.

Szólnék a jövő heti magyar női válogatott itteni mérkőzéséről is. Természetesen győzni kell, nekünk meg ott kell lennünk. Mindent el fogok követni azért, hogy a lányokkal együtt szurkolhassunk a magyar válogatottnak.

Ennél a pillanatnál néhányan megkérdezhetnék, lobbiztam-e azért, hogy a lányok ott lehessenek. Meg lehet kérdezni, sőt meg is kérdezték, mert egyre több embert érdekel a kecskeméti női kézilabda. Természetesen lobbiztam. Az eredményről később szólok.

Most azonban a hétvégi győzelem a legfontosabb.

KNKSE - női kézilabda - Bogdándy - Bogdándi