2009. november 14.

Brutális ziccer kihagyások mellett is biztos győzelem

Nincsenek megjegyzések :

Kecskeméti NKSE - Kistelek 25-22


Talán a legfontosabb győzelmét aratta csapatunk idehaza a Kistelek ellen. Már az első percektől hihetetlen akarattal küzdöttek a lányok, de valahogy nem jöttek a gólok. Sorra készítettük elő a ziccer helyzeteket, de a befejezés nem sikerült. A kistelek kapusa sorra védte ezeket. Az ötödik percben is csak 1-1 volt az eredmény. Az első félidőben 13 ilyen helyzetet hagytunk ki. Rossz volt nézni.

Szerencsére a másik oldalon a Kistelek, rengeteg technikai hibával játszva adta azt a lehetőséget, hogy ennek ellenére megnyugtató vezetéssel tudtunk fordulni. Orell bombagóljával küldtük pihenőre a vendégcsapatot.

A második félidőben egy kis időre, magunkra hoztuk az ellenfelet, melyet a véghajrában tekintélyt parancsolóan vertünk vissza.

Érdekes, hogy a Kistelek csapata is kemény játékot produkálva küzdött, hasonlóan a Szegedhez. Támadásukkor szinte felöklelték védekező lányainkat, melyek belemenés helyett hétméteresekkel fejeződtek be. Ezt is túlélve, higgadt játékkal adtuk tudomására mindenkinek, hogy erre is van ellenszer.

A mérkőzés során mindkét edző sárgalapos figyelmeztetést kapott, ami azt mutatja, bőven volt mit reklamálni.

Felmutatásra került két piros lap is, amiből mi kaptuk az elsőt úgy, hogy Tanú, még tanúja sem volt az egyébként jelentéktelen esetnek, de a bírók ennek ellenére végleg kiküldték a pályáról. No komment!

A Kistelek játékosát pedig később, többszöri brutális megmozdulása után küldték pihenőre. A meccs után beszélgetve szögeztük le, ilyen helyzetekben legszebb a győzelem.

Így van! Gratulálok lányok!

A tabella:

KNKSE - NB-II női kézilabda - sport - Bogdándy - Bogdándi - tabella