2010. január 10.

Elkezdték a lányok a felkészülést

Nincsenek megjegyzések :

Január hatodikán kézilabdacsapatunk megkezdte a felkészülést Kalmár Jenő edzővel. Az NB II Dél-keleti csoportjának élén álló lányaink heti négy foglalkozással hangolódnak a bajnokság márciusi kezdésére.

Az őszi forduló rajt-cél győzelme imponáló, de a végső győzelem eléréséhez jól kell teljesíteni a tavaszi idényben is. Ennek alapozását kezdték meg a lányok Kalmár Jenő vezetésével. A csapat őszi sérültjeiből Sánta Melinda edzése még kérdéses lehet, Horváth Szabina azonban már teljes értékű játékosként kezdheti el a munkát.

Kisjuhász Petra eddig is kettős játékengedéllyel erősítette a csapatot, mely a tavaszi idényben több játéklehetőséggel komoly csapaterősítést jelent.

Új játékos igazolásáról is hírt tudunk adni, ugyanis Pécsi Tímea volt KNKSE játékos négy év távollét után visszaigazolt a csapathoz. Ő a jövő héttől csatlakozik a tavaszi felkészülés edzéseihez.

A KNKSE heti négy foglalkozást tart, amelyből az elsők a pihenés utáni erőnléti és alapozó edzések. Mivel a bajnokság csak március első hétvégéjén kezdődik, így az edzések mellé február közepétől felkészülési tornát is tervezünk.


KNKSE - női kézilabda - sport - Bogdándy - Bogdándi