2010. február 18.

Újra felkészülési torna a Rákócziban!

Nincsenek megjegyzések :

A Kecskeméti NKSE ezen a hétvégén is felkészülési tornát szervez négy csapat részvételével.

A „hazai” csoportban szereplő Makó (Marosmenti NKSE) mellett két NBII. Dél csoportban szereplő csapat látogat Kecskemétre. Az Euro-Novex Tápiószele az igen előkelő második helyet foglalja el a tabellán, a Dunaújváros pedig az ötödik.

Izgalmas és kemény mérkőzéseket láthat az, aki kilátogat szombaton a Rákócziba! Az Euro-Novex csapatában láthatjuk majd Márki Éva volt kecskeméti játékost is, aki játszott már a német bajnokságban is.

„Az elmúlt hetekben az erőfejlesztés mellett a másik legfontosabb feladatunk a csapat gyorsítása volt, mind a kontratámadásokban, mind a felállt játékunkban. Szombaton jó csapatok ellen tudjuk tesztelni, hogy mennyire volt sikeres. Csapat taktikai és formába hozó edzéseket csak a héten kezdtük el ezért a játékkapcsolatokban még lesznek hiányosságaink. Természetesen szeretném, ha megnyernénk a tornát, de elsődleges célunk, hogy nagy iramú meccseket játsszunk és felmérhessük a bajnoki rajtig ránk váró feladatokat.” – fogalmazta meg elvárásait Kalmár Jenő a KNKSE edzője.


Helyszín: Kecskemét, II. Rákóczi Ált. Isk. Sportcsarnok Tóth L. sétány 2.

Időpont: 2010. 02. 20. (szombat)

Célja: Felkészülés a bajnoki mérkőzésekre

Játékidő: 2 x 30 perc

Résztvevő csapatok:

Kecskemét

Dunaújvárosi AC

Tápiószele

Makó


Program:

11,30 Kecskemét – Dunaújvárosi AC

13,15 Tápiószele – Makó


Helyosztók:

14,45 III. – IV. helyért

16,15 I. – II. helyért

Bogdándy - Bogdándi