2010. március 8.

A döntetlennel is növeltük előnyünket!

Nincsenek megjegyzések :

Két pontért utaztunk Szeghalomra, de csak egy sikeredett belőle. Nem úgy ment a lányoknak a játék, ahogy kellett volna. Ziccer, ziccer hátán, de gól nélkül. Voltak eladott labdák is, sőt egy halom akkora kapufa, hogy az ellenfél a pálya közepéig visszapattant labdákból volt eredményes.

Ettől függetlenül az első negyedóra négygólos hazai előnyét a kecskeméti lányok fokozatosan ledolgozták. A félidő már döntetlen eredményt hozott. A második játékrészben megmutatkozott a lányok erőfölénye, mert többnyire vezettünk, sőt négy gólra is elhúztunk a hazaiaktól.

Itt érdekes dolgok történtek. Hirtelen elromlott az időmérő és az eredményjelző. Mivel a hazaiaknak elfogyott az időkerete, jól jött nekik az 5-8 perc szünet. Nekünk viszont nem, mert kiestünk a ritmusból.

Feljöttek a hazaiak és az utolsó tíz másodpercben egy eladott labdából egyenlítettek.

Eddig minden hazai mérkőzését megnyerte a Szeghalom. Most ennek a döntetlennek is nagyon örültek, mi pedig bosszúsan hagytuk el a pályát, mert egy óriási technikai hiba miatt csak egy pontot hoztunk el.

Felnőtt mérkőzés

Szeghalom NKC-KNKSE: 22-22 (14-14 )

Kiállítások: 4 ill.6 perc.7-m-es büntetők:5/4 ill.6/3

Összeállítás: Zsoldosné, Kisjuhász /5/, Tanú /3/, Szőke /3/, Balázs /1/, Korsós /3/, Orell /5/

Cserék: Fekete /k/, Pécsi /2/, Gombos, Horváth, Cseh, Kálmán, Lévai.


Kalmár Jenő: „Kezünkben volt a mérkőzés sajnálom az elszórt 1 pontot. Hatalmasat küzdött a csapat nagy akarással játszottak. Több alkalommal éreztem, hogy túlpörgünk, görcsösen játszunk, ezért a támadásokba a megengedettnél több hiba csúszott. Ezekből többször is lekontráztak bennünket. Védekezésünk csak a 2. félidőre állt igazán össze. A csapat küzdése példás volt, de igazán egyenletes jó teljesítményt csak Zsoldosné tudott nyújtani a kapuban.”


Ifjúsági mérkőzés

Szeghalom – KNKSE: 23-26 (11-13)

Összeállítás: Hetényi kapus, Molnár, Korsós13 /4/, Orell 8 /1/, Cseh 4, Varga, Kálmán 1,

Cserék: Nádházi kapus, Herceg, Holló, Lévai, Sánta.


A negyedik helyen álló szeghalmiak kezdtek jobban, de a hatodik percben már a vendég kecskemétiek átvették a vezetést. Folyamatosan növelték az előnyüket és a 22. percben ötgólos előnynél már lehetett pihentetni a felnőttben is játszó fiatalokat. Félidő végéig két gólra felzárkózott a hazai csapat.

Második játékrészt rosszul kezdték a kecskeméti lányok. Helyzeteiket sorra elpuskázták és védekezésük is fellazult. A 49. percben az ellenfél átvette a vezetést. Időkérés után rendezték a soraikat és megérdemelten három góllal nyertek a lányok.


Korsós Miklós: „Tavaszi forduló első mérkőzésén nem játszottunk kirobbanó formában. Szélről nem értékesítettük helyzeteinket és így szorossá tettük az eredményt. Fegyelem terén is van még mit javítani. Pozitívum viszont, hogy amikor kell, összeszedi magát a csapat.”

Bogdándy - Bogdándi - női kézilabda - NB-II - sport