2010. március 21.

Martfű se volt komoly ellenfél

Nincsenek megjegyzések :

Jó hangulatú utazással érkeztünk Martfűre. Az ottani általános iskola tornacsarnokában először az ifik léptek pályára. Rögtön látszott a két csapat közötti különbség. A lányok tán húsz perces játék után, 1-15-ös állással gyakorlatilag padlóra tették a hazaiakat. Ezután mindenki játéklehetőséget kapott. A félidő 7-18-ra alakult.

A második félidő sem mutatott komolyabb hazai játékot. Korsós edző inkább a második sort küldte pályára. Így lett a vége 15-31.

NB-II. női kézilabda ifjúsági mérkőzés

Matrfűi NKE - Kecskeméti NKSE 15-31 (7-18)

A szünetben tombolát is árultak, ami a hazai csapat kasszáját gyarapította. Én is vettem néhányat, melyet rögtön fel is ajánlottam egy helybélinek.

A felnőttek játékára először a fej-fej melletti küzdelem volt jellemző. A kézi vezérlésű eredményjelzőt működtetők derekasan dolgoztak, de így is néha fél percbe került egy-egy gól rögzítése.

A hazaiak megpróbálkoztak elszakadni a döntetlen körüli állástól, gondolom ott volt a fejükben a kecskeméti 33-23-as vereség is, de nem ment nekik. A félidő 11-15-ös állásnál kezdődött.

A második félidőben a lányok megunták a tili-toli játékot és 9 góllal elhúztak a hazaiaktól. Itt is ugyan az történt, mint az ifiknél. Mindenki játéklehetőséget kapott, ugyanis az eredmény megengedte ezt. Ebben a szakaszban jöttek fel a hazaiak, de ez sem mutatott őrületes tempót. A lányok derekasan helytállva, végül 23-27-es eredménnyel hozták el a két pontot.

NB-II. nőki kézilabda felnőtt mérkőzés
Martfűi NKE - Kecskeméti NKSE 23-27 (11-15)
Az utazás többi fotóit itt lehet megtekinteni.

A tabella

NB-II. női kézilabda - KNKSE - Sport - Bogdándy - Bogdándi