2013. július 25.

Médiamogulok titkos terve a kormány ellen

Nincsenek megjegyzések :
Beindulni látszik a baloldali gépezet.
Szabadon értelmezett hírekkel operáló hírműsort indít augusztus 20-án a Story4. A csatornát birtokló médiakonzorcium, a Sanoma Media Budapest azonban vélhetően riportnak álcázott kormányellenes műsorokat sugároz majd. Az MNO úgy tudja, mindezt a – tervezett – reklámadó miatt erőlteti a remek baloldali kapcsolatokkal bíró Szabó György Sanoma-vezér.

Szerintem igaza van

Nincsenek megjegyzések :
Tarsoly Csaba, a Győri ETO tulajdonosa kifakadt a magyar bajnoknak az izraeli Maccabi Tel-Aviv elleni Bajnokok Ligája-selejtezőn mutatott gyenge teljesítménye miatt, és állítja, következményei lesznek a „gyalázatos produkciónak".

Osztrák minta

Nincsenek megjegyzések :
Bár pihenni és kikapcsolódni mentünk Annabergbe (Salzburgerland), túl sok időt nem fordítottunk erre. Hat órakor keltem. Annyira lehűlt a levegő, hogy az ablakban meglátszott a leheletem. A hotelből kinézve egy tejeskocsit vettem észre.

Az a szép, hogy művészt láthattam

Nincsenek megjegyzések :
Salzburgban sétálva a közelgő fesztivál hangulatát idézte azaz "utcazenész", aki a Szent Rupert Székesegyház előtt mesteri (klasszikus) gitármuzsikával lepte meg az arra járókat.
Rövid videó a gitármuzsikáról.

Hallgattam volna hosszabb ideig is, de az idegenvezető - aki családunknak óriási lelkesedéssel mutatta be a várost, melyet utólag is köszönünk - a székesegyházról tartott beszámolót.