2010. február 23.

Derekas küzdés volt

Nincsenek megjegyzések :
A múlt szombati tornának a végeredményéhez mondanék néhány szót, ugyanis mint azt a KESPORT is megírta, óriási különbségek voltak a csapatok között. Ez a döntő meccsén is meglátszott. A helyosztón még kiütéses győzelmet arattunk, de a döntőben érdekesen alakult az eredmény. Az EURO-NOVEX csapatával való meccsünk a második félidőre egyoldalú lett. Az első félidőben egyenrangú félként játszottunk, de a sajnos a másodikban felőröltek bennünket. Testi, fizikai, és természetesen technikai szinten is nagyságrendekkel jobb felállású csapat ellen kellett küzdenünk. A lányok, a vereség ellenére is derekasan küzdöttek. Két kulcsfontosságú játékosunk kiesése pedig csak növelte az EURO-NOVEX támadófölényét.

Az itt megmutatkozó különbség késztetett arra, hogy megnézzem az ellenfél játékos állományát. Az igazolt játékosoknál, 7 fő NBI/B-t, és 1 fő, NBI-et megjárt játékosra bukkantam. Erre igazoltak most elmondásuk alapján, további 2 fő, NBI-es játékost.

Így nem csak a kezdő sorban szerepeltek felsőbb osztály megjárt lányok, hanem a cserepadon ülők között is voltak jócskán.

Nem csoda, ha elvertek bennünket.

Fotók: Nagy Vivien

A torna eredménye:

Helyosztók:

KNKSE - Dunaújváros: 34-14

Makó - Tápiószele: 25-39

Harmadik-negyedik helyért:

Makó-Dunaújváros: 26-22

Döntő:

EURO-NOVEX Tápiószele - KNKSE: 31-21


Végeredmény:

1. Tápiószele

2. KNKSE

3. Makó

4. Dunaújváros

Bogdándy - Bogdándi