2010. február 19.

Kiborult a BKV-bili: kenőpénz is volt

23 megjegyzés :

Nagy a riadalom az MSZP háza táján. Kiborult a bili. Bárándy ügyvéd igen titokzatosan mondta még tegnap a hírekben, hogy messzire nyúlhatnak a szálak. A riporter rá is kérdezett: a főpolgármesterig? Bárándy sejtelmesen magasabb politikai körökre is célzott. Íme, a társaság.

Azt is rebesgetik, hogy a BKV ügye állítólag eltörpül a 4-es metró mellett. A közel 600 milliárdos metró üzlet, igen nagy zsírosbödönnek bizonyulhat.


Kiborult a BKV-bili: kenőpénz is volt

"Több magas rangú fővárosi szocialista politikusra vallott Balogh Zsolt, a BKV volt megbízott vezérigazgatója – értesült a Magyar Hírlap. Úgy tudjuk, a nyomozókkal név szerint közölte, hogy melyik szocialista politikus irodájában cseréltek gazdát a BKV-tól lecsapolt pénzkötegek."

"Lapunk elsőként számolt be arról, hogy a társaságot 2007 áprilisa és 2008 szeptembere között irányító Balogh vádalkut kötött. Ügyvédje, Bárándy György a napokban beszélt arról, hogy védence olyan politikusokat hozott szóba vallomásában, akik Hagyó Miklós (MSZP) BKV-t felügyelő főpolgármester-helyettes és a miniszterelnök között álltak."

"Forrásaink tudni vélik, hogy az igazi bombát a 4-es metró visszásságainak feltárása jelentheti majd, ahol sokkal nagyobb összegeknek kereshetik a nyomát, mint az eddigi BKV–ügyekben."

(MH)

Bogdándy - Bogdándi

Akkor most ki, kivel van?

18 megjegyzés :

Bokros Lajosnak, mint a párt miniszterelnök jelöltjének is kezd elege lenni az MDF-ből. Levelet írt a pártnak, ha nem szűnik meg a botrány a párt körül, akkor kilép. Szép kis társaság, mondhatná a szavazópolgár. Főleg azért érdekes ez az incidens, mert vannak még néhányan, akik kopogtatócédulájukat most igyekeznek kitölteni. Milyen disszonáns, ha a postaládában minden szépet és jót író pártról a média pont az ellenkezőjét harsogja. Én is találkoztam ilyen papirossal a Műkertvárosban. Fekete László (SZDSZ/MSZP) írta. Érdekes vegyülete ez a kecskeméti politikának. Fekete úr, Lendvai Ildikó kecskeméti fórumán - a képen látható – mint „hithű szocialista?”, Dr. Szécsi Gábor MDF színekben indulónak kampányol.

Olvasom a szórólapot, közben hallgatom Bokros fenyegetőzését a rádióban. Siralmas.

Az MDF mint név, történelemmel van átitatva, de amit most művelnek a bent lakók, az a szellemiségének meggyalázása.

Az SZDSZ-el való összekacsintást, párton belül is tömegesen ítélik el. Az már csak hab a tortán, hogy a belső széthullást Dávid Ibolya sem tudja megakadályozni, ugyanis egyre többen lépnek ki a pártból. Az elégedetlenkedők meg repültek a pártból.

Érdekes ezen csak úgy átsiklanak itt Kecskeméten is az MDF országgyűlési képviselőjelöltjei. De mit ért ebből a választó? Remélem sokat, mert mint a példa is mutatja, hogy Kecskeméten az MDF, az SZDSZ és tán még Fekete úron keresztül az "MSZP" is egy sok pártszínből összegyúrt egyetlen gyurmagolyóhoz kezd hasonlítani, aminek a végeredménye egy semmilyen színű valami lesz.

Bogdándy - Bogdándi