2016. február 11.

448 pont a bekerülési ponthatár, de ott van az alapítvány

Nincsenek megjegyzések :
Február 15-én (hétfő) éjfélig lehet jelentkezni a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre. A felvételizőknek a határidőig a személyes és kötelező adataik rögzítésével, a kiválasztott szakok megjelölésével és a szükséges, már rendelkezésre álló dokumentumok feltöltésével kell végezniük az E-felvételi felületen.



Ha még nem döntöttél, nyújtunk egy kis segítséget. Megmutatjuk, mit nyújt a gazdálkodási és menedzsment szak, és hogyan támogatja a Pallas Athéné Domus Mentis Alapítvány a kecskeméti közgazdászképzést.

Részletek: hiros.hu


Már épül az egyetem, de nem árt megnézni, hogyan fog kinézni

Nincsenek megjegyzések :
Exkluzív látványtervek a Kecskeméten épülő új gazdasági tudásközpontról.



A 15 milliárd forintos beruházás Kecskemét jelenkori történelmének legnagyobb felsőoktatási fejlesztése. Az új gazdasági tudásközpont megvalósítását teljes egészében az erre a célra létrehozott, kecskeméti székhelyű Pallas Athéné Domus Mentis Alapítvány finanszírozza, városi források igénybe vétele nélkül.

Ha valaki bringázni akar egy jót, akkor most megteheti

Nincsenek megjegyzések :

I. Vad Kunság kerékpáros élménytúra

A Kiskunság „vadregényes tájain” vezet az útja annak a hatvan kilométeres kerékpártúrának, melyre a Kecskeméti Első Sor SE várja a kalandvágyó bringásokat február 14-én. Ám a Kecskeméttől Ballószögig tartó, ilyen eseményre még soha nem használt útvonalat a bringások mellett két futó is meghódítja.



A hiros.hu munkatársa Sáfár Tamással és Vajda Zoltánnal beszélgetett a túráról, ami egyeseknek kellemes nézelődés, másoknak verseny, de mindenkinek maradandó élmény.

Többet: hiros.hu