2009. november 9.

Vélemények a Szeged elleni meccsről

Nincsenek megjegyzések :

Kalmár Jenő edző

"Örülök a győzelemnek, mert nagyon nehéz mérkőzés volt. Kevesen voltunk, szinte alig tudtam cserélni. Sok hibával játszottunk, nem ment igazán a játék, de óriásit küzdöttek a lányok ezen a meccsen."

Megkérdeztünk néhány kecskeméti játékost, hogy élték át a Szeged durva játékát:

Balázs Erika

„Engem fölháborított ez a védekezési stílus, főleg akkor, amikor támadásunkkor egyszerűen fejbevágott az egyik szegedi játékos. Szerencsére ki is állították. A Szeged egy fiatal csapat furcsa, hogy erre tanítják őket. Szóltam a lányoknak, ne foglalkozzunk ezzel, hanem játsszuk a saját játékunkat”

Szőke Tünde

"Az volt a meglepő, hogy a bírók engedték ezt. Azon gondolkoztam, hogy lemegyünk a pályáról. Szóltam is az edzőnknek, hogy így nem játszunk tovább. Minden tagom kék és zöld. Nem labdára mentek, hanem testre. Szerencsére később a bíróknak megváltozott a hozzáállásuk és büntették a durvaságot.”

Korsós Dorka

"A sokadik leterítés után egyszer kézben vittek le a pályáról. Fájt mindenem, de egyúttal jól fel is dühítettek. Megfogadtam, ha kipihenem magam, csak azért is megmutatom, hogy képes vagyok még ilyen körülmények között is játszani. Szóltam is az edzőmnek, hogy szeretnék visszamenni.”

KNKSE - NB-II női kézilabda - sport - Bogdándy - Bogdándi