2009. október 8.

BLOGmustra 2009 október 8.

Nincsenek megjegyzések :

A blogmustra 3. írását olvashatják. Legelőször köszöntöm azokat, akik több ezer oldal megtekintésével tudtul adják, hogy érdemes ellátogatni és barangolni írásaim között. Azért érdekes ez a szám, mert csupán augusztus 10.-től áll rendelkezésemre a statisztika.

Természetesen köszöntöm a most idelátogatókat is, akiknek pedig jó blogolást kívánok.

Most is elmondom, hogy tőlem teljesen független statisztika mutatja a megkereséseket. Ez annyira részletes, hogy igen sok időbe, oldalszámot tekintve pedig több száz mutatná meg az időráfordítást, a kattintásokat, cikkek megkeresésétől fogva a képek nézettségét, illetve azt, hogyan találtak rá a blogomra.

Úgy tűnik, hogy a visszatérő vendégek mellett egyre több új látogató keresi fel blogomat és tölti el idejét a cikkek olvasásával. Legtöbbször Kecskemétről, de Nagykőrösről, Budapestről, Szegedről, Székesfehérvárról is rendszeresen látogatnak el hozzám az olvasók. Lehetne még sorolni a vendégek számát, amit azzal szeretnék befejezni, hogy többek között Németországból, Erdélyből, de Svédországból és Amerikából is olvassák írásomat. Sőt az Egyesült Arab Emírségekből is kaptam látogatókat 4-10 percre, ami az internet világában nagyon sok idő.

Mint ezt írtam is, a látogatottságot nézve természetesen városunk viszi el a pálmát. Ez így van rendjén. Legtöbben még mindig a fogathajtó vb-t nézték, de szeptembertől a műkertvárosi cikkek és a női kézilabda élveznek előnyt. Ebből látszik, hogy a külvárosi jellegtől függetlenül, egyre többen és többen rendelkeznek internettel. A sport terén pedig a női kézire is felfigyeltek az olvasók. Az iskolai felújítási munkálatok képeit, melyek nem vetekedhetnek a bulvársajtó képeivel, több mint ötszázan néztek meg nem egészen két hónap alatt.

Teljesen elszakadva a körzetemtől, más területet nézve is egészen érdekes adatokkal szolgálhatok. A női kézilabda fotói három hét alatt, hatszáz körüli nézettséget mutattak.

Ezek mellett azonban a fórumba történő bejegyzések kevés aktivitást mutatnak. Azért érdekes ez, mert ha valaki, pusztán ebből akar következtetéseket levonni, téves álláspontra jut.

Jó blogolást.

Bolg - Bogdándy - Bogdándi