2009. június 3.

A politika favágói

Nincsenek megjegyzések :
Csodálkozva olvastam a Magyar Hírlap cikkét - június 3. - melyben az MSZP érdekes módon megint képes volt olyan dolgokat állítani választási szórólapjában, aminek köze sincs a valósághoz. Ezt már megszokhattuk az MSZP-től, mert - ugyan úgy mint Gyurcsány - az újdonsült Bajnai miniszterelnök is kevergeti saját hazugságait, mint valami palacsintatésztát. Vagyis az MSZP, irományában néminemű csúsztatással olyas valamit állít, amihez semmi köze, illetve bevon olyan intézményeket és itt az egyházra gondolok (Debrecen), melynek segítségével tompítaná a mérhetetlen bukásra ítélt párthelyzetét.
Hazamentem.
Láss csodát, Kecskeméten is beütött az MSZP ménkű! A postaládámban megtaláltam azt a szórólapot mely a kecskeméti MSZP - finoman szólva - mellébeszéléseit tartalmazza.
Ugye emlékeznek a napirendelőtti felszólalásomra. Nos itt újra kaptam egy olyan labdát, amelyet majd egy újabb napirendelőtti szózatban fogok lecsapni. Hiába mondtam Brúszel képviselőtársamnak, (MSZP képviselő Kecskeméten) hogy ne tegyenek ilyet, de nem hallgattak rám. Olyan ez, mintha a honatya társaival - öt méter magasan - a fatörzs felőli oldalon vágnák azt az ágat, melyen állnak.
Érdekes képet mutat ez az esemény, de még érdekesebbet mutat majd a kecskeméti közgyűlésen, mert ezt humorból sem lehet kihagyni.
Nos kidagadt erekkel, felgyűrt ingujjal vágják a fát.
Én nem zavarom őket. Majd meglátjuk mit hoz a választás. Szerintem nagy esés lesz belőle.
Kecskemét - kecskeméti politika - kecskeméti MSZP - Bogdándy ( Bogdándi)