2009. szeptember 3.

BLOGmustra 2009. szeptember 03.

Nincsenek megjegyzések :

A statisztika újra érdekes adatokkal szolgált az eddig eltelt időszakra nézve, így érdemes megint foglalkozni a látogatottsággal és azzal, hogy mely írásokat favorizáltak az olvasók.

A kettesfogathajtó vb-ig, a süti sütő verseny aratta le a babérokat, de a fogatok versenyének kezdete után a vb, rögtön kenterbe verte az édességeket. A fotók rövid idő alatt utcahosszal vertek minden írást. Azt hiszem, ezen nem kell csodálkozni. A 90 fotón lehet látni Fábry Sándort is, akiről mindenki tudja, hogy imádja a pacikat. A délelőtti szünet természetesen bővelkedett a humorban, ugyanis a beszélgetés mellett eldurrant némi humorbonbon is. A művészurat Kata lányom fotózta le. Néhány felvétel a Lázár családról és a forgatagról is látható, de a legizgalmasabbak természetesen a maratonhajtás vizes képei. Sajnos számunkra máshogy alakult a vb, de elvárjuk, hogy a következő derbin az a kritikus csengetés nem néhány perc után, hanem időben megtörténik. Reméljük, hogy a pavlovi reflex nem akkor téríti el a csengető hölgyet az ötórai teára, amikor épp a legkritikusabb futam jön.

Az iskolakezdés közeledte is meglátszott a keresgélésekben. A kertvárosi iskola beruházásait taglaló írásomra egyre többen kattintgatnak.

A panelprogram látogatottsága ugyan megelőzi az iskolával foglalkozó írást, de a vb-s és a sütis cikkeket nem tudta megelőzni. Látszik, hogy a politika, mely erősen átszövi a panelprogram kormányzatra eső részét, érdekli ugyan az embereket, de legtöbben inkább a szórakozást, vagy a közelgő iskolakezdést tekintették fontosabbnak. Akkor lesz ez mellbevágó, ha újra a pénztárcába kell nyúlni azoknak, akik komolyan véve a kormány ígéreteit, belevágtak a panelprogramba.

A játék még mindig nem arat sikert, pedig igazán izgalmas műholdfotók láthatók a képeken. Már rég beírhattam volna a megfejtést, de várok még, hátha valaki elkezd kutatni a Google Earth programon keresztül a bolygónkon.

Szeptemberben az önkormányzat ellen beindult a politikai támadás is, melyre a blogomban eddig nem válaszoltam, nem is vagyok hivatott, de azt azért közlöm, hogy a Mercedes beruházást összemosni a Tocsik botránnyal igencsak bornírt ötlet. Nyílván a politikai ellenfelek őrült gondolata, melynek a HVG politikai élharcosa akar lenni. Legyen, de később ne csodálkozzon, ha hasonló elvek alapján, de vele ellentétben a tények tükrében kritikus hangok szállnak a médium felé. Erről, mint mondtam nem írtam, de lehet, hogy egyszer „écát kapok” és megteszem.

Összefoglalva sokan nézik, sőt egyre több az új látogató a blogomon.

Jó blogolást!

Bogdándy ( Bogdándi )