2010. március 5.

Indul a tavaszi szezon

Nincsenek megjegyzések :

Kezdődik a nagy megmérettetés. Igaz közben a múlt hétvégén lezavartunk egy tornát Dunaújvárosban, ahol másodikak lettünk, de hol van az már. Teljes gőzerővel a Szeghalom elleni első meccsünkre koncentrálunk. Az igaz, hogy ősszel, öt góllal páholtuk el őket, de ez is már a múlt. Most, mint minden csapat szerintem ők is erősítettek. Ráadásul ők élvezik a hazai pálya előnyét, így jól fel kell készíteni a lányokat lelkileg is a meccsre. Kalmár edzővel beszélgetve ebben nem lesz hiány. Szerencsére a csapat fizikálisan bivalyerős. A kétszer harminc perc meg se kottyan a játékosoknak. Az erősítés nálunk is megtörtént. Így mi sem megyünk meglepetés nélkül Szeghalomra.

A csapatban remek a hangulat, ami fontos egy ilyen mérkőzés előtt. A kezdésnél pedig fontos a koncentráltság. Ha ezt a fonalat elkapjuk, akkor már az első félidőben döntésre lehet vinni a játszmát. Kalmáredző ettől egy kicsit mértéktartóbb, ugyanis némi sérülés is vegyült az utolsó hetek munkáiba, melyek esetleg beleszólhatnak a taktikába.

Kalmár Jenő edző:

„Sok munkát elvégeztünk az elmúlt két hónapban. Úgy gondolom, fizikálisan jól felkészültünk, erőnléti problémáink nem lehetnek. Az utolsó hét formába hozó edzéseit sajnos csak részben tudtuk teljesíteni, mivel Korsóst, Csatlóst és Pécsit boka-, illetve térdsérülése akadályozta a közös munkában. Ennek ellenére bízom a csapatban és a két pont megszerzésében”


Szeghalmi NKC – Kecskeméti NKSE

Helyszín: Városi sportcsarnok. Szeghalom Szabolcs u. 3.

Időpont: 2010. 03. 06. (szombat) 18 óra

Forduló: 12.

Játékvezetők: Dzsipoff Zsolt, Vörös Bálint

Versenybíró: Bakucz János

A tabella állása a tavaszi pontvadászat kezdetén

Női kézilabda - NB-II. - Bogdándy - Bogdándi