2009. november 21.

Ez ám a bizalom?

10 megjegyzés :

Képzeljék el mi történt. Oszkó Péter, mint az adóparadicsomok korábbi „dizőze”, most a pénzügyminiszteri bársonyszékéből „oszkói” igazságokat kürtölt árnyaltan felénk. Élesen kritizálta, mi több, bírálta az emberek adózási morálját, és épp időszerűnek tartotta, hogy a válság kapcsán ráébredjünk saját hibáinkra, életvitelünk nem helyes voltára. Mily néplenéző ez viselkedés attól, aki épp a válság sokakat padlóra küldő időszakában, 400 milliós villát épített fel az egyébként sem olcsó telkén.

De maradjunk most annál, hogy Oszkó Péter megrótt minket, ugyanis szerinte éveken keresztül hibát hibára halmozva éltük életünket, és most örüljünk, hogy Ő mint Magyarország pénzügyminisztere, erre felhívta a figyelmünket.

Lám, ti emberek eddig rosszat tettetek, mi pedig mint az ország kormánya, most ezt helyre fogjuk tenni.

Eközben egy brit pénzügyi szaklap szakértői csapata egy tizenkilences ranglistát állított fel a pénzügyminiszterek válságmunkáját figyelve. Oszkó Péter pénzügyminiszterünk a futottak még kategória szintjére került, ugyanis hátulról lett a harmadik. Hihetőség oldaláról pedig a leghiteltelenebbként osztályozták, vagyis az utolsó lett.

Egyik barátom mondta dühösen munkanélkülivé válásakor, hogy a kormány pancserek gyülekezete. Érdekes ez valahogy egybevág a brit szaklap véleményével.

Ez ám a bizalom? Olyan, mint Gyurcsány elefántszintű tarolása a porcelánboltban ahol a hitelesség szobrait állították ki.

És ez még nem minden, ugyanis az MSZP elindította plakátjaival a 2010-es választási kampányát – közel fél évvel a választások előtt, gondolom, van pénz dögivel – melynek taktikája rögtön átcsapott jótékonysággá, ugyanis osztogatási propagandájával akarja feledtetni többek között, az önkormányzatokat érintő megszorító intézkedéseket, melyekről már tájékoztattam blogolvasó barátaimat.
Úgy látszik nem hiába lett a bajnai kormány pénzügyminisztere a leghiteltelenebb.

„Belmonte” az Ótemető utcában

Nincsenek megjegyzések :
Elöntött bennünket a távol keleti termékek sokasága. Azt sem tudjuk, hogy hol készültek, de azt sem, hogy hogyan. Csak annyit tudunk, hogy olcsó. Ennek ellenére azért lehet találni egy-egy boltocskát, ahol igazán minőségi árut kínálnak nekünk. Egy ilyen boltocskára szeretném felhívni a figyelmet, ami kissé eldugott helyen kínálja ruházati termékeit. Én már több éve itt vásárolok. Igaz nem távol keleti áron, de a termékek árérték aránya a többi hasonló boltokhoz képest kedvező.

A cég korábban Olaszországba gyártott konfekció árut, de mostanra ez átalakult kereskedésre. Igazán minőségi olasz női és férfi ruházati termékeket találhatunk itt, mely többnyire ingek, pulóverek, zakók és egyéb kiegészítők. Leginkább a férfiak vásárolhatnak itt, de egyre több női felsőruházat is felkerül a polcokra. Nincs külcsín, maga a termék vonzza a vásárlókat. Az üzlet kicsi, de annál több vásárolnivaló van benne. A meglepő az, hogy nem az oly kedvelt plázákban keresendő Kecskeméten, hanem az Ótemető utcában a 2. sz. alatt. Ha a Csongrádi utcán haladunk a központtól kifelé, akkor középtájon jobbra. Most a BELMONTE márka 2010-es kollekciója is megtalálható a boltban.

Érdemes megnézni. Kecskemét, Ótemető u. 2. sz. Tel: 30/942-0999
Belmonte - Ótemető utca - Bogdándy - Bogdándi