2009. június 12.

Mázli! A politika favágói II.

Nincsenek megjegyzések :

Az előző beírásomban utaltam arra, hogy lecsapok egy labdát, melyet az MSZP június 7.-i választási szórólapja generált bennem.
Megírtam, hogy Brúszel képviselő (MSZP) már egyszer tálcán kínált egy lehetőséget, amit szalagos masnival átkötve nyújtott át napirendelőttijében. Látván látszott, hogy dolgoztak ennek megírásában "társai" is, melyet még a kevésbé politikus alkatok is észre vettek, a politikusi vénával rendelkezőkről nem is beszélve.
Nos egy labdát már lecsaptam méghozzá úgy, hogy kivonult az MSZP-SZDSZ teljes állománya a kecskeméti közgyűlésről. A szépsége az a történetnek, hogy egy hónap után Brúszel képviselő bocsánatot kért melyben hangoztatta, hogy félrevezették. Ez már haladás mondhatnánk, azonban nem mondjuk, mert eme cselekedet ugyan szép, de a mostani választás MSZP-s szórólapjának tartalma meggyőzött arról, hogy a szocialista megbánás mögött jóval nagyobb ármánykodás lapul.
Tehát mint írtam újabb labdalecsapás előtt állok, amit viszont az MSZP úgy látszik meg fog úszni, mert városunk delegációjaként - a közgyűlés helyett - Erdélybe utazom.

Kecskemét - Műkertváros - kecskeméti közgyűlés - politika - közélet - Bogdándy ( Bogdándi )