2010. március 15.

Lapozgató: Az utolsó MSZP-s lekapcsolja a villanyt

11 megjegyzés :

Döbbenetes, amit a szocialisták művelnek. Annak idején vezetéselméletből tanították az ilyesmit, hogy miként viselkedik krízishelyzetben egy rosszul irányított, lomha, nagy szervezet, de más a tankönyv, és megint csak más élő egyenesben nézni a vergődést. Őszinte leszek: mivel a honi szocialistákról van szó, kifejezetten élvezem a showt.

Szóval az a helyzet, hogy az MSZP megalkotta a kampányát már vagy egy éve, és a szocialisták az akkor kiötlött forgatókönyvhöz ragaszkodnak mindhalálig. Lecsupaszítva így nézhet ki a menetrend: megjelenik Magyarországon a politikai terrorizmus; a terroristákról kiderül, hogy ezer szállal kötődnek a Jobbikhoz; a Jobbikról kiderül, hogy együttműködik a Fidesszel, ezek után kizárólag az MSZP tudja megakadályozni hazánk végveszélybe dőlését.

Szerintem gagyi, de hát nem én vagyok a célközönség.

Csakhogy időközben történt egy s más. Például lassan nincs olyan hét, hogy ne gyanúsítanának meg egy-egy közpénz környékén matató MSZP-st. Az úgynevezett terroristák meg nem igazán érdekelnek senkit, olyan zűrzavaros és ingatag a sztori, ami köréjük került. Ráadásul nagyon durva választási küzdelem tombol a Fidesz és a Jobbik között; talán még a korábbi Fidesz-MSZP összecsapásoknál is kíméletlenebb.

Mindezek egyenes következménye, hogy amikor Budai Bernadett sajtótájékoztatót tart (forgatókönyv szerint, ugyebár) a Fidesz és a Jobbik együttműködéséről, akkor az újságírók nem a virtuális valóságról, hanem Hagyó Miklósról, és a korrupciós vádakkal illetett Demszky Gáborról kérdezik inkább, hogy alig bírja kimaszatolni magát a kínos szituációból.

Vagy ott volt a másik szép pillanat: egész héten állt az anyázós bál Bayer Zsolt kontra Vona Gábor, kontra Pörzse Sándor, kontra Orbán Viktor viszonylatban, mire Lendvai Ildikó összerántott egy sajtókonferenciát a Fidesz és a Jobbik várható koalíciójáról.

Mindeközben a Jobbik egyébként lassan már csak annyit bír kinyomni a központi kommunikációs nyílásán, hogy Fidesz-MSZP nagykoalíció fenyeget, ami szintén röhejes.

És akkor a baloldaliság legújabb nagyágyúja, Mesterházy Attila még véletlenül se mondaná a tanácsadóknak: hínnye, nem lesz ez így jó, foglalkozzunk inkább a valósággal. Á, minek, inkább kiáll az ünneplő majdnem tömeg elébe, és azt harsogja nekik: „Orbán Viktor demokratikus keretek között egypártrendszert akar és a Fidesszel együttműködő Jobbik nyíltan tagadja a rendszerváltás értékeit."

Fidesszel együttműködő Jobbik - ezt a marhaságot addig fogják mondogatni a szocialisták, amíg szép ütemesen ledolgozzák magukat a parlamenti küszöb közelébe.

(Dévényi István HV)

2010 választás - politika - Bogdándy - Bogdándi

Miért nem szavaz a baloldal az MSZP-re! (4.)

6 megjegyzés :
Mert elegük van abból, hogy bárki kerül hatalomra az MSZP-nél, ugyan úgy hazudik, mint Gyurcsány. Javulásról beszélnek, közben tönkre tették azokat a vállalkozásokat, melyek fellendíthették volna az ország gazdaságát.

2002 óta két és félszeresére nőtt a cégfelszámolások száma. Meg lehet érteni a baloldali szavaztókat, hogy elegük van az MSZP-ből. Az MSZP-s baloldali szavazók szenvedélyesen verik vissza Mesterházi hazugságait. Már ez sem csoda, hanem egyenesen természetes.
2010 választások - politika - Bogdándy - Bogdándi