2009. szeptember 13.

Padlóra küldtük Szeghalom csapatát (KNKSE-Szeghalom 27-22)

Nincsenek megjegyzések :

Kicsit féltem a meccstől, ugyanis a Szeghalom második helyezést ért el az elmúlt bajnokságban. Akkor mindkét mérkőzést elvesztettük. A szombati mérkőzés 16 órakor, igen fülledt melegben kezdődőtt. Szerencsére a lányokat ez nem zavarta.

Igaz az első félidőben 2 góllal is vezettek a vendégek, de lányaink a végére 2 gól előnnyel tértek pihenőre. A második félidőben az egyre növekvő hazai erőfölény az eredményben is meglátszott 4-5-6 gólra növeltük előnyünket. A Szeghalom leginkább támadófault, vagy eladott labdákból történő kontraindításokból szerzett gólokat.

A kapusunk az első félidőben jó, a másodikban kiváló teljesítményt nyújtott. Kisjuhász Petra a II. félidőben lépett pályára. 4 góllal és két kiharcolt hétméteressel gazdagította a játékot.

Az utolsó percekben 7 góllal is vezettünk, de az említett kontraindításokból a vendégek két gyors gólt tudtak szerezni.


Voltak természetesen hibák, de összességében dicséret illeti a csapatot.

Kitűnt: Zsoldosné, Fekete, Korsós, Kisjuhász

Kalmár Jenő:

„Tartottam a mérkőzéstől, de bíztam benne, hogy győzelemmel kezdünk. Fiatal csapatunk három rutinos játékossal kiegészülve jó alap lehet az eredményes szerepléshez. Támadásban sok hibával játszottunk, és gond volt a visszarendeződéssel, de lelkesedéssel és jó védő munkával átlendültünk a holtpontokon.”

Bogdándy - Bogdándi - sport - KNKSE - női kézilabda