2013. július 30.

EGYRE TÖBB A POZITÍV HÍR

Saját lábára áll Magyarország.

Megszűnik az IMF irodája Budapesten
Az Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke a mai napon kezdeményezte Christine Lagarde, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) ügyvezető igazgatója részére küldött levelében az IMF budapesti irodájának bezárását.

Magyarország végtörleszt a Nemzetközi Valutaalap felé
Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter július 25-én levélben jelezte Mr. Reza Moghadam, a Nemzetközi Valutaalap igazgatója felé, hogy Magyarország még annak esedékessége előtt, 2013. augusztus 12-ig vissza kívánja fizetni 2008-ban felvett IMF hitelét.

Az MNB is előtörleszt
A Magyar Nemzeti Bank igazgatósága úgy döntött, hogy az MNB által felvett, kis összegű fennmaradó IMF-hiteltartozást előtörleszti a kormány hasonló lépésével párhuzamosan - tájékoztatta az MNB sajtóosztálya hétfőn az MTI-t.
Napi Gazdaság

A második negyedévben már nőtt a magyar GDP
Másfél év óta először éves összevetésben is növekedhetett a magyar gazdaság teljesítménye a második negyedévben, vélik a Capital Economics elemzői.
Menedzsment Fórum


A 2008 körüli gazdasági válság melynek még nem értünk a végére, az akkori világgazdasági rendszer alapjaira mondott egyértelműen nemet. Aki hamarabb lép a reformok útjára, ami merőben más gondolatmenetet kíván, az kerül előnybe. Magyarország erre az útra lépett.


befektetői bizalom, korrekt gazdaságpolitika, saját lábára áll Magyarország, multicégek bíznak Magyarországban, jó a befektetői bizalom, Bogdándy, Bogdandy, Bogdándi, IMF, magyar GDP, 

Nincsenek megjegyzések :